Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Winkelmolen, herbergier en landbouwer, geboren te Neer op 15 januari 1830, overleden aldaar op 3 april 1899, zoon van Antonius Winkelmolen en Petronella van Roij.


Hij is getrouwd te Neer op 13 april 1860 met
Willemina Bergs, landbouwster, geboren te Neer op 19 april 1825, wonende te Neer Brumhold, overleden te Neer op 26 februari 1895, dochter van Andreas Berghs en Margareta Wagemans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Andreas, landbouwer, geboren te Neer op 9 augustus 1864, wonende te Deurne, overleden te Venray op 12 juli 1954.
    Hij is getrouwd te Neer op 2 april 1894 met Cornelia Sensen, landbouwster, geboren te Roggel op 28 januari 1867, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 20 december 1945, dochter van Henricus Senssen en Gertrudis Gorissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina