Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Nijssen, landbouwer, gedoopt te Buggenum op 19 juni 1792, wonende aldaar en te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 29 mei 1819, zoon van Balthasar Nijssen en Joanna Vestjens.


Hij is getrouwd te Neer op 4 mei 1819 met
Margarita Houtackers, landbouwster, gedoopt te Neer op 12 oktober 1791, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 2 februari 1871, dochter van Henricus Houtackers en Elisabetha Keijsers.
(Zij is later getrouwd te Neer op 19 april 1820 met Jacobus Geraedts, bakkersknecht en akkerman, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 18 mei 1790, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 17 januari 1861, zoon van Laurentius Gerits en Christina Stoffers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina