Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Hubertus Winkelmolen, landbouwer, geboren te Beesel op 17 januari 1892, overleden te Horn (V) op 18 oktober 1971, begraven te Kessel op 21 oktober 1971, zoon van Hermanus Winkelmolen en Joanna Maria Slabbers.


Hij is getrouwd te Kessel op 20 april 1922 met
Catharina Hubertina Geraets, geboren te Neer op 3 april 1892, wonende te Buggenum, te Belfeld en te Kessel, overleden te Venlo op 26 november 1976, begraven te Kessel op 30 november 1976, dochter van Johannes Hubertus Geraets en Petronella Hubertina Brummans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina