Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Hubertina Wulms, geboren te Neer op 8 augustus 1915, overleden te Horn (V) op 18 september 2002, begraven te Neer op 23 september 2002, dochter van Petrus Wulms en Johanna Geraedts.


Zij is getrouwd te Neer op 19 april 1948 met
Godefridus Hendrikus Berben, rijwielhersteller, geboren te Neer op 17 augustus 1916, overleden te Horn Hornerheide op 26 december 2002, begraven te Neer op 31 december 2002, zoon van Theodorus Berben en Maria Catharina Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren te Tegelen op 8 maart 1954, wonende te Neer, overleden te Roermond (Z) op 18 maart 1971.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina