Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Wilhelmus van Dijk, landbouwer, geboren te Neer op 13 december 1904, wonende te Nederweert, overleden te Weert (V) op 2 november 1986, begraven te Nederweert op 6 november 1986, zoon van Peter Hubert van Dijk en Henrica Sibilla Hubers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 4 september 1931 met
Anna Maria Hubertina van Eijk, geboren te Nederweert op 10 april 1906, dochter van Antonius van Eijk en Petronella Bollen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina