Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Regina van Dijk, geboren te Neer op 27 augustus 1908, overleden te Nederweert op 11 mei 2000, begraven te Nederweert-Eind op 16 mei 2000, dochter van Peter Hubert van Dijk en Henrica Sibilla Hubers.


Zij is getrouwd te Nederweert op 25 maart 1932 met
Mathijs van Eijk, landbouwer, geboren te Nederweert op 9 april 1902, overleden op 24 februari 1997, begraven te Nederweert-Eind, zoon van Lodewijk van Eijck en Anna Maria Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Nederweert op 16 januari 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina