Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Hendrikus van Dijk, geboren te Neer op 8 januari 1893, wonende te Nederweert, overleden aldaar op 8 december 1954, zoon van Peter Hubert van Dijk en Henrica Sibilla Hubers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 6 april 1928 met
Maria Petronella Heijmans, geboren te Nederweert op 27 maart 1889, overleden aldaar op 9 maart 1961, dochter van Thomas Heijmans en Maria Catharina Beerens.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 2 juli 1915 met Conrardus Gielen, landbouwer, geboren te Nederweert op 22 december 1883, overleden aldaar op 9 april 1925, zoon van Henricus Hubertus Gielen en Anna Catharina van Laer.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina