Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Gerats, schoenmaker, geboren te Neer (?) rond 1640, wonende te Neer, zoon van N.N. Geraets.


Hij was gehuwd met
Geertruijt Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna, overleden te Neer op 27 februari 1720.
    Zij is getrouwd te Neer op 6 juni 1708 voor de kerk met Theodorus Verboucket, overleden te Neer op 11 december 1730.
    (Hij is eerder getrouwd rond 1696 voor de kerk met Margarieta Kellers. Hij is eerder getrouwd rond 1705 voor de kerk met Sibylla Gorissen, overleden te Neer op 8 juli 1707.)
  • 4 : Antonius, overleden te Neer op 29 maart 1748.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Verheggen, overleden te Neer op 3 december 1716.
    Hij is getrouwd te Neer op 13 mei 1718 voor de kerk (2) met Petronella Jansen, overleden te Neer op 31 januari 1758.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina