Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Tillemans, akkerbouwster en dagloonster, gedoopt te Neer op 16 februari 1793, wonende te Neer Neerstraat/Steeg, overleden te Neer op 6 november 1862, dochter van Wilhelmus Tillemans en Wilhemina Wagemans.


Zij is getrouwd te Neer op 3 februari 1835 met
Joannes Geraeds, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 1 oktober 1792, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 1 juli 1845, zoon van Laurentius Gerits en Christina Stoffers.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 30 april 1827 met Maria Agnes Wagemans, landbouwster, geboren te Neer op 18 april 1801, gedoopt op 18 april 1801, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 3 februari 1834, dochter van Wilhelmus Wagemans en Margareta Berben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willemina, geboren te Neer op 1 december 1836, wonende te Neer in de Steeg en te Neer Dries, overleden te Neer op 28 oktober 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina