Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard Veugelers, metselaar en landbouwer, geboren te Herten op 10 april 1808, wonende te Neer Rohrstraat, overleden te Neer op 4 maart 1877, zoon van Mathis Veugelers en Maria Elisabeth Roosen.


Hij is getrouwd te Neer op 28 maart 1845 met
Jeanne Geraets, geboren te Neer op 23 januari 1807, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 april 1872, dochter van Joannes Gerats en Mechtildis Stemkens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mechtildis Hubertina, dienstmeid, geboren te Neer op 12 augustus 1848, wonende te Neer op het Eiland, te Neerpelt (B) en te Swalmen.
  • 3 : Hendrina, geboren te Neer op 29 augustus 1850.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina