Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Cornelia Timmermans, vroedvrouw, geboren te Neer op 14 februari 1899, wonende te Baarlo en te Neer in het Dorp, overleden te Baarlo op 9 november 1977, begraven aldaar op 12 november 1977, dochter van Gerlacus Timmermans en Willemina Joosten.


Zij is getrouwd te Tegelen op 22 november 1926 met
Johannes Wilhelmus Stoffels, rijwielhersteller en taxibedrijf, geboren te Tegelen op 22 maart 1904, wonende te Baarlo, overleden te Nijmegen (Z) op 21 oktober 1973, begraven te Baarlo, zoon van Joannes Stoffels en Anna Maria Aerts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina