Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas Mathijs Peeters, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 15 oktober 1900, wonende te Roggel, overleden aldaar op 3 april 1980, zoon van Mathis Peeters en Margaretha Bergs.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 augustus 1942 met
Margaretha Rademakers, geboren te Roggel op 20 februari 1906, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 24 maart 1983, begraven te Roggel, dochter van Michiel Rademakers en Catharina Hubertina Hobus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina