Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Mertens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 21 november 1841, overleden te Melick-Herkenbosch op 27 maart 1924, dochter van Petrus Mertens en Marie Geertruide Verhaagh.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 10 oktober 1870 met
Christiaan van Birgelen, wanmaker en landbouwer, geboren te Melick op 10 november 1841, overleden te Melick-Herkenbosch op 18 augustus 1905, zoon van Hendrik van Birgelen en Cornelia Nelissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Melick rond 1876.
    Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 25 mei 1903 met Ludovicus Hubertus Stox, landbouwer, geboren te Maasniel op 2 maart 1874, overleden te Roermond op 21 februari 1960, zoon van Johannes Philippus Stox en Anna Catharina Rutjens.
    (Hij is later getrouwd te Melick en Herkenbosch op 12 februari 1912 met Maria Catharina Claassen, geboren te Herkenbosch rond 1880, dochter van Johannes Martinus Claassen en Maria Cornelia Leenen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina