Huidige foto's

Terug naar het overzicht

Zoekfoto nr 101

3 september 2020
Sluiten

Bruid en bruidegom met begeleiding! Wie weet? Jaartal?

Wie kan zich nog herinneren dat hier aan de Engelmanstraat een muur heeft gestaan? (Van Sjra Theelen tot aan Maxe Greet)

Reactie van Paula Knops-Theelen Paula Knops-Theelen (van Sjra van Wöllem's Sjra): Dit zal ergens tussen 1965 en 1970 zijn. De garage is gebouwd toen wij een auto hadden gekocht, en dat was nadat ons pap in 1964 een jaar in sanatorium Hornerheide was geweest. Achter de muur liepen de varkens van Maxe Grete. Paula (Paula voegde nog enkele fot's toe van de muur, die aan hun perceel grensde).

Reactie An Teeuwen-Beeren (de bruid op de foto): Huwelijk van Wiel Teeuwen en Annie Beeren op 21 April 1967 onder begeleiding van De Maasruiters uit Kessel.

Een inzender wist de namen van nummer 2, 3 en 4 te melden inclusief de datum, 21 april 1967. M.a.w. het bruidspaar Wiel en Annie Teeuwen-Beeren in de koets in de toenmalige Dorpstraat te Neer.

Herkent u iemand wie er op deze foto staat of weet u meer informatie over deze foto? Vul dan het formulier hieronder in.

Personen op deze foto


Graag willen we weten wie deze informatie instuurt ivm bronvermelding, indien u geen naam achterlaat kunnen wij deze niet vermelden.

Terug naar het overzicht