Tweede deel "Waar blijven de bevrijders?" te bestellen.

Het tweede deel van de serie van drie boeken "Waar blijven de bevrijders?" is vanaf heden te bestellen.

Eric Munnicks uit Roermond en Hugo Levels uit Neer hebben een enorme krachtsinspanning geleverd en een boek van ruim drie kilo geproduceerd. Niet alleen groot in gewicht maar ook van inhoud als we de flyer lezen. Het is deel twee van een serie van drie boeken en beschrijft de oorlogshandelingen in Noord- en Midden-Limburg en met name de bevrijding van de complete westelijke Maasoever. Er is gebruik gemaakt van een groot aantal bronnen en foto's die ze de afgelopen 25 jaar verzameld hebben. De presentatie vindt plaats op 21 oktober 2018 waarna binnen twee weken uitlevering plaatsvindt. Het boek kost €39,95 en wordt in de regio Noord- en Midden-Limburg gratis aan huis bezorgd. Buiten deze regio zijn de portokosten €7 voor versturing. Klik HIER voor de website met meer informatie en inschrijven/bestellen van het boek. Zie beneden de flyer.

Meer nieuws

Lees verder »
Lees verder »

Serie 75 jaar bevrijding ML5

Heemkundevereniging OOS NAER wil graag uw aandacht vragen voor het onderstaande persbericht van omroep ML5, mede omdat OOS NAER medewerking heeft verleend aan de bijdrage van Neerse geïnterviewden. Persbericht  28 januari 2020 Omroep ML5 maakt...
Lees verder »
Lees verder »

Opbrengst RABO ClubSupport

De 'RABO clubsupport' heeft voor heemkundevereniging OOS NAER een mooi bedarg van €436,81 opgebracht. OOS NAER wil dan ook alle mensen die hun stem op OOS NAER hebben uitgebracht hartelijk bedanken. Het bedrag zal besteed worden aan ICT.
Meer nieuws berichten