Open rondleiding tweede paasdag

Onze jaarlijkse themawandeling vindt dit jaar plaats op tweede paasdag, 1 april 2024 (serieus!).
We wandelen in en rondom de kern van Neer met zijn vele historische monumenten en hedendaagse bezienswaardigheden, met als rode draad 'Neer en het water'. Het water wat veelal onze vriend en heel af en toe onze vijand is. Zo voert de wandeling u onder meer langs de Friedesse molen, de bypass, bierbrouwerij De Lindeboom en werken van bekende Neerse kunstenaars.
Tijdens deze 1,5 à 2 uur durende wandeling vertelt een van onze gidsen u over de rijke historie van ons dorp. U hoort dan, misschien voor u onbekende, verhalen en anekdotes over de markante plekken en gebouwen in ons dorp.
De start is om 14.00 uur vanaf de Heemkamer aan de Hoogstraat 6. Aanmelden is niet nodig. Leden van OOS NAER en hun gezin lopen gratis mee, niet-leden betalen € 4,00 per persoon; kinderen onder 13 jaar zijn gratis.

Ook een leuk idee voor uw reünie, bedrijfs- of familiefeestje! Voor meer info zie onze website www.oosnaer.nl/vereniging/rondleidingen/.

Meer nieuws

Lees verder »
Lees verder »

Open rondleiding tweede pinksterdag

Onze jaarlijkse themawandeling vindt dit jaar plaats op tweede pinksterdag. In en rondom de kern van Neer met zijn vele historische monumenten en hedendaagse bezienswaardigheden en met als rode draad 'Neer en het water'; het water wat veelal onze...
Lees verder »
Lees verder »

Moederdag geschenk?

Ben je nog op zoek naar een moederdaggeschenk? Het boek over de Sint-Jozefschool, waar je moeder heeft gezeten is wellicht een mooi cadeau. Nog te koop voor €19,50 exclusief €5 portokosten. Afhalen kan ook in de heemkamer op woensdagmiddag van 14 tot...
Meer nieuws berichten