Nieuwe periodiek OOS NAER in de bus

Nummer 75 van OOS NAER mogen we met een gerust hart een beetje een feestnummer noemen.

Een reden om dat te vieren, vandaar een geheel nieuwe opzet van ons clubblad. De omslag heeft een moderne uitstraling gekregen en de binnenzijde is ook geheel in "fullcolour" uitgevoerd. Over de inhoud kunnen we vertellen dat alle lopende series worden  voortgezet. Het langste artikel behandelt de fokgeschiedenis van Shetland pony's in Neer, uit dit verhaal blijkt dat er in ons dorp mensen woonden met naam en faam in de paardenwereld. Grote successen werden behaald op keuringen in binnen- en buitenland en "De Kappert" was een begrip in de keuringswereld. In het volgende nummer sluiten we deze serie over de paardenfokkerij in Neer af. Verder vinden we de gebruikelijke artikelen zoals: Neer vroeger en nu, Honderd jaar geleden, Bruiloften en Indiëgangers.

Wilt u dit nummer bestellen? De kosten bedragen € 5,00 excl. verzendkosten. Ook kunt lid worden van OOS NAER, de jaarlijkse contributie bedraagt € 20,00, hiervoor ontvangt u viermaal per jaar dit tijdschrift.

Meer nieuws

Lees verder »
Lees verder »

Rectificatie !

Beste leden, in de nieuwsbrief die u ontvangen heeft bij het periodiek nummer 79 is per abuis 19.00 uur genoemd als begintijd van de jaarvergadering op woensdag 27 maart, dit moet zijn 19.30 uur. Excuses hiervoor.
Meer nieuws berichten