jaarvergadering OOS NAER

Woensdag 22 maart houden we onze jaarlijkse ledenvergadering in gemeenschapshuis De Haammaeker Hoogstraat 2, aanvang 20.00 uur. Op de agenda de gebruikelijke onderwerpen zoals het jaarverslag van de secretaris inclusief beeldmateriaal, het financieel jaarverslag van de penningmeester en de bestuursverkiezing.

Na de pauze presenteren we film die gemaakt is tijdens het openluchtspektakel DE ZWARTE GRENS dat afgelopen zomer is opgevoerd op de Waije.

Voor diegene die dit spektakel hebben gemist een ideale gelegenheid om de schade in te halen en voor diegene die er wel bij waren een mooie gelegenheid om het spel nog eens te zien. We gaan genieten van een prachtig stuk Neerse gescheidenis op het scherm, waar de details en de mimiek apart naar voren komen.

Beslist een avond waar u bij moet zijn.  

Meer nieuws

Lees verder »
Lees verder »

Gluren bij de Buren 2023

Ook dit jaar gaan we weer Gluren bij de Buren! De datums zijn reeds bekend:   04-07-2023       Gluren bij de buren……Altweerterheide 18-07-2023       Gluren bij de buren……Tongerlo 01-08-2023       Gluren bij de buren……Swalmen 08-08-2023      ...
Meer nieuws berichten