Filmavond: Jong Nederland op kamp in Heeze

Opnieuw houden wij weer een filmavond in de heemkamer. Op maandag 4 november kijken we samen naar films over Jong Nederland op kamp. We hebben een aantal films ter beschikking waarvan wij er een tweetal willen tonen. Deze films zijn afkomstig van Peter Dorssers (vanne Riekswaeg) en laten beelden zien van het kamp voor junioren en senioren in 1980 te Heeze.

Dat het Jong Nederland van vandaag  anders is dan in 1980 zal niemand verbazen. Zo wel toen als nu is er voor het werk van Jong Nederland veel belangstelling. In een tijd waar de jeugd de vrije tijdsbesteding voor het uitkiezen heeft bloeit Jong Nederland als nooit tevoren.

Was u ook deelnemer of toeschouwer of bent u gewoon belangstellende? Kom dat zien. Iedereen is van harte welkom. 

De vertoning begint om 20.00 uur maar vanaf 19.30 uur kunt u binnenlopen. De koffie staat klaar!

Meer nieuws

Lees verder »
Lees verder »

Serie 75 jaar bevrijding ML5

Heemkundevereniging OOS NAER wil graag uw aandacht vragen voor het onderstaande persbericht van omroep ML5, mede omdat OOS NAER medewerking heeft verleend aan de bijdrage van Neerse geïnterviewden. Persbericht  28 januari 2020 Omroep ML5 maakt...
Lees verder »
Lees verder »

Opbrengst RABO ClubSupport

De 'RABO clubsupport' heeft voor heemkundevereniging OOS NAER een mooi bedarg van €436,81 opgebracht. OOS NAER wil dan ook alle mensen die hun stem op OOS NAER hebben uitgebracht hartelijk bedanken. Het bedrag zal besteed worden aan ICT.
Lees verder »
Lees verder »

Jaarlijkse excursie OOS NAER

Het jaarlijks uitstapje/excursie van onze vereniging is gepland op zondag 29 september 2019. Dit jaar brengen we een bezoek aan de Eynderhoof te Nederweert-eind. Eynderhoof is het Limburgs openluchtmuseum, rolstoelvriendelijk en gelegen midden in de...
Meer nieuws berichten