Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Jacobus van Oorschot, geboren te Someren op 2 juni 1917, overleden aldaar op 4 oktober 1971, begraven te Beegden.


Hij is getrouwd te Hunsel op 25 augustus 1943 met
Maria Anna Hendrina Hubertina Rubens, geboren te Neeritter op 5 november 1908, overleden te Asten op 14 maart 1997, begraven te Beegden, dochter van Leon Charles Joseph Louis Marie Rubens en Maria Helena Geerts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina