Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Johannes Wijnandus Heijnders, stoker, geboren te Roermond op 24 maart 1912, overleden te Geleen op 29 april 1998, begraven te Brunssum, zoon van Hubertus Jacobus Heijnders en Maria Gertrudis Verlinden.


Hij is getrouwd te Horn op 9 mei 1941 met
Petronella Margaretha Maria Peters, geboren te Horn op 22 maart 1914, overleden te Heerlen op 13 april 1976, begraven te Brunssum, dochter van Jacob Hubert Peters en Anna Katharina Wilhelmina Klötchens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina