Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria van Keulen, geboren te Best op 23 februari 1869, overleden te Boxtel op 2 maart 1907, dochter van Antonius Andreas van Keulen en Maria van Asten.


Zij is getrouwd te Best op 5 juli 1899 met
Hendricus Michiel Hubertus Heeskens, gemeenteveldwachter, geboren te Heythuysen op 22 januari 1870, overleden te Boxtel op 4 mei 1912, zoon van Gerardus Hubertus Heeskens en Maria Elisabeth Geusens.
(Hij is later getrouwd te Boxtel op 22 juli 1907 met Geertruida van Rooij, geboren te Vught op 10 september 1873, dochter van Johannes van Rooij en Antonia van de Wassenberg. (Zij was weduwe van Johannes Antonius Ghijssens, overleden te Boxtel op 7 januari 1905.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Maria, geboren te Boxtel op 4 augustus 1902, overleden te Heythuysen op 15 juni 1916.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina