Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Verheijden, landbouwster, geboren te Molenbeersel op 5 mei 1883, overleden aldaar op 20 oktober 1956, dochter van Hendrik Verheijden en Maria Elisabeth Erlings.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 3 mei 1906 met
Wilhelmus Lambertus Brouns, landbouwer, geboren te Baexem op 21 oktober 1880, overleden te Molenbeersel op 20 oktober 1960, zoon van Gerardus Hubertus Brouns en Joanna Maria Boonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha Maria Petronella, geboren te Molenbeersel op 7 maart 1911, wonende te Hunsel, overleden te Roermond op 22 mei 1961, begraven te Ittervoort.
    Zij was gehuwd met Johann Mathias Kuijpers, landbouwer, geboren rond 1907, wonende te Hunsel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina