Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Pekx.


Hij was gehuwd met
Cornelia Fellen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Margaritha, geboren te Ophoven (B) op 21 maart 1831, overleden aldaar op 14 februari 1894.
    Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 5 oktober 1874 met Jan Koopmans, bouwknecht, geboren te Hunsel-Beersel op 22 september 1832, overleden te Ophoven (B) op 14 februari 1897, zoon van Theodorus Coopmans en Mathea Kessels.
    (Hij is eerder getrouwd te Ophoven (B) op 26 november 1866 met Anna Gertrudis Cuijpers, geboren te Ophoven (B) op 6 november 1831, overleden aldaar op 22 mei 1870, dochter van Jacob Cuijpers en Windelina Simons.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina