Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Gheenen, Burgemeester te Neer 1649/1650 en schepen van de Laatbank van Keizerbos 1671-1674, geboren rond 1620, overleden te Neer op 29 oktober 1675, begraven aldaar.


Hij was gehuwd met
Geertgen Thijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hermanus.
    Hij is getrouwd te Maaseik in het jaar 1674 voor de kerk met Catharina Stevens, gedoopt te Thorn op 19 mei 1647, dochter van Jacob Stevens en Anna Versiers.
  • 2 : Maria, overleden te Neer op 16 juni 1735.
    Zij was gehuwd met Martinus Nijskens, pachter, wonende te Kessel-Eik aan de Maas, zoon van Henricus? Nijskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina