Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Hubertus Grispen, landbouwer, geboren te Neeritter op 9 juni 1867, overleden te Maaseik op 9 juli 1933, zoon van Joannes Arnoldus Grispen en Maria Anna van de Winkel.


Hij is getrouwd te Kinrooi op 30 augustus 1894 met
Maria Gertrudis Jacobs, geboren te Molenbeersel op 1 januari 1867, overleden te Kinrooi op 14 december 1950, dochter van Anna Maria Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina