Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Arnout Diederen, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Bougie.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, geboren te Spaubeek op 25 januari 1809, overleden te Neeritter op 2 maart 1890.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 1 februari 1844 met Henricus van Mierlo, linieambtenaar, ambtenaar en commies, gedoopt te 's-Hertogenbosch op 14 mei 1807, overleden te Neeritter op 7 januari 1866, zoon van Jan van Mierlo en Elisabeth Herdi.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina