Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Feijen.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Anna Maria, dagloonster en landbouwster, geboren te Nederweert op 16 augustus 1826, wonende te Weert, overleden te Grathem op 4 januari 1894.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 17 november 1853 met Henricus van Bogget, dagloner en landbouwer, geboren te Nederweert op 7 februari 1829, overleden te Weert op 11 februari 1905, zoon van Jean Mathieu van Bogget en Anna Maria van Sommeren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina