Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Arien Verveurt, geboren te Horssen op 23 augustus 1817, overleden te Helenaveen op 4 oktober 1875, zoon van Gerardus Vervuurt en Petronella van Zon.


Hij is getrouwd te Horssen op 16 maart 1842 met
Wilhelmina Bijl, geboren te Maasbommel op 24 maart 1820, overleden te Helenaveen op 1 november 1893, dochter van Willem Bijl en Maria Jakobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, tuinier, geboren te Horssen (Gelderland) op 15 oktober 1859, overleden te Heythuysen op 23 maart 1931.
    Hij is getrouwd te Deurne op 16 april 1890 met Helena van Mullekom, geboren te Alphen op 22 september 1860, overleden te Heythuysen op 13 juli 1938, dochter van Willem van Mullekom en Hendrica de Blank.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina