Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Elisabeth Janssen, geboren te Opitter (B) op 5 april 1715, overleden aldaar op 23 oktober 1785, dochter van Joannes Janssen en Maria Peeters.


Zij is getrouwd te Opitter (B) op 13 juni 1741 voor de kerk met
Petrus Nijsen, overleden te Opitter (B) op 25 april 1784.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Johannes, meijer van Baexem, geboren te Opitter (B) op 9 januari 1753, overleden te Horn op 15 november 1820.
    Hij is getrouwd te Baexem op 7 februari 1785 voor de kerk met Martina Custers, dagloonster en landbouwster, geboren te Baexem op 22 mei 1765, overleden te Roermond op 3 augustus 1842, dochter van Johannes Custers en Margueritha Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina