Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Peter Stakenborg, landbouwer, geboren te Thorn op 17 september 1915, overleden op 3 september 1988, begraven te Ittervoort, zoon van Laurens Hubert Stakenborg en Christina Cornelia Vossen.


Hij is getrouwd te Grathem op 24 april 1942 met
Catharina Hubertina Hendrikx, geboren te Hunsel op 11 januari 1915, overleden te Ittervoort op 25 februari 1993, begraven aldaar, dochter van Peter Johannes Hendrikus Henderickx en Maria Catharina Sniekers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina