Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubert Antoon Gijsen, slager, geboren te Heel en Panheel op 15 december 1887, wonende te Horn, overleden te Heel en Panheel op 26 augustus 1956, zoon van Henricus Gijsen en Elisabeth Pollaert.


Hij is getrouwd te Cheratte (B) op 16 mei 1914 met
Maria Odilia Hubertina Beurskens, geboren te Horn op 17 augustus 1891, wonende aldaar, overleden te Heel op 18 december 1979, dochter van Johannes Hubertus Beurskens Beurskens en Maria Anna Gertrudis Scheepers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henri Johannes Antonius, geboren te Horn op 28 juni 1916, overleden te Roermond op 12 mei 1970.
    Hij was gehuwd met Hendrikje van Wendel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina