Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Smeets, hoofdonderwijzer, geboren te Wessem rond 1893, wonende te Horn, zoon van Peter Hubertus Smeets en Maria Helena Hennissen.


Hij is getrouwd te Gulpen op 25 juni 1918 met
Henriëtte Marie Hubertine Catherine Crombach, geboren te Gulpen rond 1894, wonende te Horn, dochter van Jan Pieter Crombach en Helena Hubertina de Liége.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena Hubertina, geboren te Horn op 6 juni 1920, overleden te Thorn op 3 mei 2019, gecremeerd op 10 mei 2019.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina