Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Peeters.


Zij was gehuwd met
Theodorus Hubertus Wilbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Arnoldus Theodorus, geboren te Gennep op 17 december 1903, overleden te Hunsel op 24 april 1956, begraven te Neeritter.
    Hij is getrouwd te Mook op 14 september 1928 met Theodora Josephina van Kesteren, geboren te Mook op 7 juli 1905, overleden op 28 augustus 1974, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina