Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Barbara Hubertina Bessems, geboren te Gronsveld op 11 oktober 1888, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 16 september 1951, dochter van Mathijs Bessems en Sophia Kleuters.


Zij is getrouwd te Heerlen op 7 februari 1929 met
Jacobus Simondus Hubertus Stienen, mijnwerker, geboren te Neeritter op 14 oktober 1874, overleden te Hunsel op 8 juni 1945, zoon van Joannes Jacobus Stijnen en Petronella Curvers.
(Hij is eerder getrouwd te Ratingen (D) met Hendrica Smeets, geboren te Nederweert op 1 april 1881, overleden te Heerlen op 16 januari 1925, dochter van Louis Smeets en Gertrudis Hendrix.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina