Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Coenrardus Hubertus Aquarius, monteur, geboren te Weert rond 1916, zoon van Pieter Hubert Conrard Aquarius en Gertrudis Fonteijn.


Hij is getrouwd te Nunhem op 18 juli 1941 met (en gescheiden te Haelen op 18 maart 1981 van)
Maria Helena van de Laar, geboren te Stramproy op 17 augustus 1918, overleden op 30 oktober 2007, begraven te Nunhem, dochter van Martinus Jacobus Hubertus van de Laar en Maria Hendrica Gertruda Rietra.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina