Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antoon Hendrik Flos, huisschilder, geboren te Tegelen op 15 november 1863, overleden aldaar op 24 juni 1929, zoon van Stephan Flos en Anna Margaretha Setter.


Hij is getrouwd te Tegelen op 20 juni 1892 met
Maria Catharina Franssen, geboren te Tegelen op 26 december 1867, overleden te Blerick op 26 april 1931, dochter van Godefridus Franssen en Anna Gertrudis Douben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Stephanus, schilder, geboren te Tegelen op 24 augustus 1894, overleden te Horn op 25 december 1960.
    Hij is getrouwd te Venlo op 11 februari 1924 met Hubertina Petronella Maria Janssen, geboren te Venlo op 6 mei 1900, overleden op 2 mei 1974, dochter van Herman Nicolaas Hubert Janssen en Hubertina Jacoba Willemsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina