Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paulus Salden, geboren te Nieuwstadt op 30 december 1893, wonende te Kerkrade, overleden te Horn op 19 februari 1959, zoon van Joseph Salden en Maria Catharina Elisabeth Wielders.


Hij is getrouwd te Nieuwstadt op 8 mei 1919 met
Barbara Maria Streukens, geboren te Nieuwstadt op 16 november 1895, overleden te Kerkrade (Z) op 4 januari 1961, dochter van Hendrik Streukens en Gertrudis Wielders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina