Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Josepha Sonnenschein, naaister, geboren te Kerkrade op 21 april 1842, overleden aldaar op 31 maart 1900, dochter van Antoon Joseph Sonnenschein en Maria Sibilla Knops.


Zij is getrouwd te Kerkrade op 28 september 1866 met
Jan Joseph Gilissen, mijnwerker, geboren te Kerkrade op 23 februari 1839, overleden aldaar op 28 juli 1906, zoon van Hendrik Willem Gilissen en Maria Sibilla Kreutzer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Sibilla, geboren te Kerkrade op 6 augustus 1867, wonende te Horn, overleden aldaar op 15 maart 1954.
    Zij is getrouwd te Kerkrade op 22 juli 1892 met Mathijs Joseph Evertz, mijnwerker, geboren te Kerkrade op 21 november 1869, overleden aldaar op 10 maart 1933, zoon van Willem Joseph Evertz en Maria Gertrud Vonken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina