Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Agnes Hubertina Mans, wonende te Maasbracht en te Heythuysen.


Zij is getrouwd te Montfort op 3 september 1917 met
Christiaan Beulen, landbouwer en slager, geboren te Echt op 22 juni 1884, wonende te Heythuysen, overleden te Montfort op 13 oktober 1948, zoon van Peter Joannes Beulen en Maria Gertrudis Rullendaad.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertruda, geboren te Heythuysen op 4 juni 1922, overleden te Roermond op 12 februari 2009, gecremeerd te Baexem op 18 februari 2009.
    Zij was gehuwd met Sjeng Geelen, overleden op 19 april 2004.
  • 2 : Cornelia Anna Maria, geboren te Geleen rond 1929, wonende te Maasbracht, overleden te Horn op 13 juni 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina