Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Clara Maria Hubertina Seems, wonende te Horn, overleden op 27 maart 2011.


Zij was gehuwd (1) met
Mathias Hubertus Giebels, chauffeur, geboren te Horn op 11 februari 1917, wonende aldaar, overleden op 3 oktober 1980, begraven te Horn, zoon van Peter Hubert Giebels en Aldegonda Hubertina Philipsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Petrus Hubertus, geboren te Roermond rond april 1949, wonende te Horn, overleden aldaar op 1 januari 1950.

Zij had een relatie (2) met
Peter Mathias Pelsers, bouwvakarbeider, geboren te Haelen op 19 mei 1913, overleden aldaar op 22 april 2010, begraven aldaar op 27 april 2010, zoon van Lambertus Pelsers en Barbara Hubertina Berben.
(Hij is eerder getrouwd te Weert op 17 februari 1939 met Aldegonda Johanna Maria Chalier, geboren te Roermond op 10 april 1917, overleden op 27 september 1979, begraven te Haelen, dochter van Jan Jozef Charlier en Anna Catharina Beursgens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina