Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hendrikus van Baal, controleur crisis-zuivelcentrale, geboren te Dordrecht rond 1915, wonende te Horn, zoon van Johannes Franciscus van Baal en Johanna Warmoeskerken.


Hij is getrouwd te Horn op 2 september 1941 met
Maria Sophia Cornelia Cuijpers, geboren te Horn op 19 december 1919, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 december 1944, dochter van Hubertus Johannes Cuijpers en Elisabeth Gertrudis Claessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha Hubertina Johanna Maria, geboren te Roermond op 5 mei 1944, wonende te Horn, overleden aldaar op 16 december 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina