Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hendrikus Ezendam, spoorwegbeambte, geboren op 11 augustus 1895, zoon van Jan Hendrik Ezendam en Johanna Maria Petronella Brinkers.


Hij is getrouwd te Deventer op 16 februari 1922 met
Johanna Maria Lamberta van Galen, geboren te Deventer op 1 maart 1897, dochter van Wilhelmus Dorotheus van Galen en Johanna Willemina Reinders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Wilhelmina, geboren te Wierden rond 1924, overleden te Horn op 8 november 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina