Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helena Maria Menten, geboren te Roermond rond 1920, overleden te Heythuysen (b) op 8 april 2010, begraven te Haelen op 10 april 2010.


Zij is getrouwd te Weert op 15 november 1935 met
Josef Verhoeven, scharenslijper en koopman, geboren te Helmond op 25 februari 1917, overleden te Roermond op 2 maart 1951, begraven te Haelen, zoon van Lambertus Verhoeven en Mina Hölzken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrika, geboren te Haelen rond 30 december 1947, overleden aldaar op 13 januari 1948.
  • 2 : Lambertus, geboren te Weert rond 1949, overleden te Roermond op 6 april 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina