Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Anna Petronella Lichtenberg, geboren te Roermond rond 1911, wonende aldaar en te Horn, dochter van Joannes Bernardus Lichtenberg en Petronella Maria Hubertina Godding.


Zij is getrouwd te Horn op 15 oktober 1940 met
Jan van Burk, agent van politie, geboren te Utrecht rond 1913, wonende te Venlo en te 's-Gravenhage, zoon van Jan van Burk en Gijsberta Adriana van Spanje.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina