Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Cornelia Welter.


Zij was gehuwd met
Joseph Gerlacus Colberts, landbouwer, geboren te Buggenum op 19 juli 1888, overleden te Heerlen op 18 april 1941, zoon van Petrus Colberts en Maria Catharina Elisabeth Claessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Johannes, geboren te Buggenum op 22 september 1916, overleden te Heerlen op 11 augustus 1978.
    Hij was gehuwd met Gerridina Vos.
  • 2 : Johannes Joseph, landbouwkundig knecht, geboren te Buggenum op 8 september 1917.
    Hij is getrouwd te Schaesberg op 19 oktober 1939 met Anna Küppers, geboren te Schaesberg rond 1917, dochter van Jacobus Küppers en Anna Schmitt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina