Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marcus Everardus Manders, chauffeur, geboren te Uden op 25 april 1911, wonende te Roermond en te Horn, zoon van Antonius Manders en Geertruda Smits.


Hij is getrouwd te Horn op 8 juni 1934 met (en gescheiden op 9 november 1949 van)
Catharina Hubertina Hendrika Joosten, geboren te Horn op 12 december 1912, wonende te Eindhoven en te Horn, dochter van Jan Hubert Joosten en Barbara Hubertina van Ratingen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina