Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Wulms.


Hij was gehuwd met
Anna Maria de Pollaert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Wilhelmus, koopman, geboren te Weert op 5 augustus 1896, overleden te Roermond op 27 september 1927.
    Hij is getrouwd te Horn op 31 mei 1927 met Rosa Carolina Pouls, dienstbode, geboren te Nederweert op 13 december 1899, wonende te Roermond en te Horn, overleden op 23 september 1986, dochter van Wilhelmus Leonardus Hubertus Poels en Helena Hubertina Vermeulen.
    (Zij is later getrouwd te Roermond op 5 augustus 1930 met Leonardus Franciscus Willems, expediteur, geboren te Baexem op 20 januari 1890, overleden te Roermond op 6 november 1961, zoon van Peter Johannes Willems en Johanna Schreurs. (Hij is eerder getrouwd te Roermond op 31 augustus 1926 met Catharina Maria Sangers, geboren te Roermond op 26 januari 1896, overleden aldaar op 29 maart 1929, dochter van Peter Sangers en Elisabeth Bremmers.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina