Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubert Palmen.


Hij was gehuwd met
Anna Katharina van Gerven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmine, geboren te Vierssen (D) op 20 mei 1910, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 11 januari 1944, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Horn op 6 mei 1932 met Jozef Hendrik Caris, bakker, geboren te Horn op 22 januari 1903, wonende te Nunhem, overleden te Roermond (Z) op 16 augustus 1972, begraven te Nunhem, zoon van Theodor Hubert Caris en Maria Catharina Hubertina Vaessen.
    (Hij was later gehuwd met Lucie Pallandt, geboren op 10 december 1903, overleden op 8 mei 1989, begraven te Nunhem.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina