Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Meijs, veehandelaar, geboren te Heerlen op 6 september 1909, overleden op 21 mei 1989, begraven te Horn, zoon van Pieter Jozef Meijs en Margaretha Alberts.


Hij is getrouwd te Horn op 15 oktober 1937 met
Elisabeth Josephina Maria Seems, coiffeuse, geboren te Horn op 8 september 1912, overleden aldaar op 8 mei 1980, begraven aldaar, dochter van Emanuël Mathis Seems en Maria Elisabeth Sniers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina