Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Jacobus Paulussen, landbouwer en mijnwerker, geboren te Weert op 22 september 1903, overleden te Roermond op 30 augustus 1943, zoon van Godefridus Paulussen en Christina Hubertina Goldsteijn.


Hij is getrouwd te Horn op 8 mei 1936 met
Catharina Maria Hendriks, geboren te Horn op 19 september 1906, overleden te Roermond (Z) op 4 juni 1957, dochter van Willem Hendrikx en Margaretha Geurts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Gerardus Wilhelmus Maria, geboren te Horn op 12 september 1943, overleden aldaar op 22 september 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina